Ники Дойнов и семейството му от няколко  седмици се къпят

...
Ники Дойнов и семейството му от няколко  седмици се къпят
Коментари Харесай

Ники Дойнов се къпе в невиждан лукс! Уникални СНИМКИ от шикозния апартамент на новинаря

Ники Дойнов и фамилията му от няколко  седмици се къпят в лукса на нов апартамент, научи HotArena.   Сделката за жилището водещият на новините по Нова телевизия изповядал още през лятото, само че обзавеждането лишило повече време от плануваното и семейство Дойнови се нанесли едвам неотдавна.

Цялата интериорна идея и всички мебели били направени по поръчка . Освен крупната сума за парцела, водещият пръснал луди пари за дизайнерските мебели. Обстановката в жилището припомня образно на тази в палатите на евро депутатката Елена Йончева, въпреки че Ники не се е доверил на нейния мъж Пламен за интериора.

Цялото жилище на Дойнов е решено в светли цветове. Присъства най-вече бялото, бежово и млечнокафяво. Във всички стаи обаче има и акценти, като креслото в хола, което е в тревистозелено. В стаята на сина му пък има издигната дървена къщурка, в която е леглото на наследника на новинаря.

Макар екранната му партньорка Ани Салич и водещият на „ Здравей България ” Виктор Николаев да го водят по брой парцели жилищата им надалеч не са толкоз първокласни от вътрешната страна, написа „ Ретро ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР